Subscribe

Monday, December 6, 2010

Mommy's and son day out!!

Yeehaaaaa....

Happy monday every one!!Bukan senang nak ada mood di pagi hari pertama bekerja ni, tapi hidup perlu diteruskan and enjoy dengan kerja yang kita ada sekarang.

Since i ada mood yang agak tinggi ari ni, i want to story about my son and i going out to

ALAMANDA!!!

First time p wokey!!I meant driving alone with him.Selalu nyer pergi dengan dearest husband
But since Azryl pun dah besar,seronok jugak kalu dapat bercanda dengan dia.hehehehe.

On the way ke sana..everything went smoothly untill my sister tak perasan yang dia bagi susu
dekat azryl tumpah atas baju.....ohohoho
Lencun la baju dia....
Merengek sakan azryl dalam kereta.
Problem tidak habis disitu...
Dia bagi mummy special berry plak

Ayaiyaiyai......................
bukan berry ini














*








*








*








*








*








*








*








*








mahupun berry ini








*








*








*








*








*








*








*








*








*








*








*








*








*























huh!Kalu berry kat atas tu adoi mummy pun terkezut la kan azryl?



TApi dia bagi mummy berry ini



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*






*



*



*




Huhuhuhu terus rush p toilet and tukar...What a day!!Baju pun beli baru.Sebab baju spare pun basah dek terkena susu yang tumpah tu.


Last but not least, we both enjoy our blast weekend together.


And tak sah kalu tak tepek gambar both of us kan?


Kita enjoy!!!!!



3 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Hikhikhikhik alolololo soooo cute.. Berry 2 ibu pun slalu dpt dr Aqil dear.. Tp ibu past kat ayah.. Kihkihkih Noti!!!!

Dayu said...

wikwn kitaorg dok umah layan anak sakit
seb baik ahad mcm dh ok skit
merasa lah kuar umah
dia pun asyik merengek je
bawak masuk kete, diam lak
anak..anak

linziana said...

takpe dayu keep on bagi susu soya k?untill perut dia stabil.Bubur pun takes time.Nestum pn kena cair betul....

Ibu aqil:ngeeheehehehe tak salah bagi kat bapaknya buat sebab acila kita pregnantkan anaknya 9 bulan sikit pun tak kisah.Ini setak bery-berry sayangjey patutnya buleh kautimla kan?hehehe