Subscribe

Friday, December 3, 2010

I am so sorry son...

yesterday i dengan tidak sengajanya melukakan putera kesayangan i dikakinya....Sedihnya...i keep blamming myself till now....

Alkisahnya begini waktu menjemput azryl dari babysitternya, (dikala itu masih memakai my work touch kad yang bergantung di leher)mungkin tanpa kusedari sewaktu aku mendukung azryl atau mengambil azryl touch kad itu telah menoreh peha mulus azryl...dan ianya berdarah....Berderau darah me..............................................

Cian anak mummy, mummy mintak maaf sayang mummy tak sengaja.Gara-gara kalut takut ambil azryl lambat ....mummy tak harap azryl maafkan mummy coz i deserved it.


This morning tengok lukanya tak dalam and dah kering.Thanks to minyak gamat.Poor baby...
I love u so much and I am so sorry prince....

1 comments:

Dayu said...

byk keadaan yang tak sengaja kita buat
takpe
tu pengalaman, belajar dr kesilapan
kalau tak, tak tahu kan

*thanks lin bgtau pasal cream eloemt
lunch ni nak gi acrik kat farmasi