Subscribe

Thursday, July 15, 2010

Breast feeding update

hallo gorgeous moms!!

Have u ever faced like my situation where, u got different amount of milk for each boobs during pumping session?
I tried my very best not to be upset tho i knew 1.5 oz to 2 oz is normal for each boobs for each pumping session....
Well this morning i got only 1.5 oz for my left boob and 2.5 oz for my right boob.huhu.Total still 4 oz.I guessed because i am tired thats all.
So i need to keep my self happy la kan?
By the way here is one picas that i managed to capture during my morning pumping session. :)

Semua ini dilakukan hanya untuk permata hati ku sorang nih.Pengarang jantung, intan berlian ..tak lain tak bukan Anak azman bin Ismail...azryl daniel

6 comments:

m@Ri@ said...

lin...jgn risau lebih nnt susu kurang..hepi2 selalu k..

maria pn sebelah lebih jugak..dr dlu lg..huhu..

Anonymous said...

kak lin....
kte taw nape.... sebab sme booops perempuan dalam dunia ni kecik sbelah..... hehehe

sincerely asiah....

linziana said...

Maria- betul memang kena happy tetapi kita kan almaklumla risau sentiasa..huhu.tengah cube sedaya upaya untuk happy. ;).peluk cium untuk aqil yer...


Asiah-Pandainye adik akak sowang nih?Kajian sape yang asiah baca nih?hehehe

~farhana fabulous~ said...

cumelnyeeeeee...

linziana said...

hi farhana..thanks for droping by, thanks yeah?hehehe

Aan Andes said...

Hehe pernah jadi mcm ni, tapi kadang2. Heran jugak kenapa tak sama amount kan, tapi buat2 tak tahu and happy2 kan diri je, tak lama pastu ok balik :P