Subscribe

Monday, April 25, 2011

Let's go to the zoo Peeps!

Last Saturday, i managed to go to the zoo with my besties liza and my hwang tejha of course..to the zoo.As a mummy , i gila semangat nak tunjuk wild animals to my prince wokeh.Woke up at 4a.m as usual), Prepared azryl things and need..as kalu bawak dia travel, satu battilion i bawak tau.His tit bits such as biscuits, bread, nestum,milk and etc.Tu baru bab makan , belum lagi bab baju spare, pampers,towles , tissue....
Memang banyak.Semuanya demi kesenagan sewaktu berjalan-jalan nanti.For the record azryl sangat cerewet.Kalu lapo, mengamuk, kalu panas pun mengamuk,kena mandi.huhuhu.Mana tak pening kepala mak?

Di akhir entry nanti adela beberapa keping gambar binatang yang sempat me snap.Bukannya apa, azryl tak nak gambarnya ditangkap!sibuk betul dia nak berjalan.Jenuh me nak kejo.Fuh!maklumla orang baru buleh dapat kaki la katakan...hehehehe.Jenuh ok me tunjuk dia birdla, kangaroo la, sang kacil la..yang dia pandang ..tu..nun tanah rata yang bisa dia berlari laju.Last-last me naik tram je.Sampai lentuk terus bila naik .Sebab penat kot.hehehehe :)

Perjalanan tidak berhenti disitu..as we decided to have lunch at the curve .Kat sana,me mandikan azryl and segar terus dia.Excited nak tour mall pulak.
Lagi sekali me semput disitu..


Ok la overall me and azryl memang enjoy di zoo.My bff liza pun sama.Thanks liza for accompanied us taht saturday.Jasamu dikenang tau!Nanti dah kahwin cecepat dapat anak k?buleh kita bwak anak sesama.hehehe

So di penghujung entry marilah kita sekodeng binatang-binatang yang sempat me snap..
hari itu :)




(giraffe tengah makan Pagi! hehehe)



(The elephant tengah seronok garu kaki dengan tebu.so cumel ;) )








LAst but not least, Hwang tejha tengah feeling bawak kereta..habis duit mak 5 hinggit naik kete ni tau.!huhuhu



till the next entry gojes!muah!

1 comments: