Subscribe

Wednesday, April 20, 2011

Hantu Gigil dan Hantu semput

Morning gojes and my beloved fwens..!

Actually my mood is kind of not good..I feel so mad towards my dear hubs.Takpela
I will try my best to be ok and work diligently..

Moving on,

I want to share this comedy story again,also taken from berita harian couple of weeks ago..i remembered the details but as usual i will put in in my own words.(I am hoping to be in jovial, cheerful me..again once i type he story..its quite funny really.. :)


and the story lebih kurang macam ni..
*************************************************************************************

Tersebutla disuatu tempat dimana hantu-hantu makan angin sambil menikmati dunia yang hanya mereka yang jadi hantu shaja mengetahuinya....terdapat dua hantu yang sedang berborak kosong...

Cerita yang menjadi topik hangat didalam perbualan mereka berdua ialah..bagaimana mereka mati.

Hantu A : "Wei B kenapa aku tengok kau menggigil semacam jer...?

Hantu B:" Oh sebab time aku mati tu gila sejuk beb..kematian aku agak ngeri sikit..kau mesti tak nak dengar.


Hantu A: Cer cite..cer cite(tetiba bunyi cam usup wilca plk..)

Hantu B:Sebelum Ko nak tahu cerita aku , yang kau mati ni sebab apa plak A?

Hantu A : Gine citer dia..Aku mati sebab sakit Jantung.Sudden death la katakan..semuanya berpunca dari bini aku yang aku syak dia main kayu tiga.Satu hari tu,aku skodeng la perbuatan bini aku tu..aku nampak ada kelibat orang jantan..Puas aku kejar..yang bini aku buat muka selamba badak..sebab takdak orang..Tapi aku tak puas hati dalam sibuk aku geledah isi rumah aku diserang sakit jantung.
gitula cito dia...

Hantu B:Laaaa..........kenapa kau tak carik dalam peti ais?Kalu tak kita dua masih hidup lani..Takdelah bini kau jadi janda meleteop sekrang..ish...ish..ish...


***********************************************************************************
hehehehe..kalu tanya pendpat me, me rasa citer ni lawak jugakla..kan?
Till the next entry darlings..(hug and kisses for u guys.. :) )

1 comments:

s h e e said...

ehehe...da pnah bace somewhere...klaka pnuh makna... (~___^)