Subscribe

Thursday, April 14, 2011

Hadiah Mystery Menanti untuk follower ke seratus!

Hohoho..


dan Pemenangnye ialah..Mama adrian!!


Hehehe...actually me tak plan pun but i feel honored..truly hontonyi..sebabnya..ada yang sudi ,membaca ngomelan me..

since mama adrian ada hencem boy yang sangat la cumel..me plan to give her an appreciation token..Not much but something useful.hehehehehe

Hadiah adalah rahsia..so mummy adrian drop down here to give me address ek?once the item post me let u know. :)

7 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tahniahhh =)

~MaMa AdRiAn FaRiQuE~ said...

ohhh....terharunya....
rezeki adrian nih...
alhamdulillah, thanks a lot yer...

kasik address opis boley x??
:)

linziana said...

bleh :)

~MaMa AdRiAn FaRiQuE~ said...

IZA MAZLIYANTI BINTI ISMAIL
PUSAT PENGAJIAN PENDIDIKAN JARAK JAUH,
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA,
11800 USM, PULAU PINANG.

:)

m@Ri@ said...

kalau tak leh pos kat iza..pos kat maria pn takpa..haha..pastu jenuh plk aku pusing satu usm nak bagi..haha..

nurulzia said...

I terlepas org yg ke 101:(

linziana said...

hehehehe..maria..u punye nanti yer?baby no 2 kuar baru kasik ;)


@mama adrian..mecih..nantikan yer sometimes next week.. :)


@nurul-alor-alorr..jangan cedih k?
nanti bile hari ibu me rasa cam nak bg something jugak kat ibu-ibu gojes yang jadi follower my blog..hmmm..tunggu ek? :)