Subscribe

Friday, April 22, 2011

#8 A recent Photo of U

Hi gojes!

It's Fly- Day! yeay!


Fly-day is equivalent to friday equivalent to saturday night equivalent to weekend..
hehehehe

So, apa lagi ..jom kite cuck bintang ? :)

hoho..bila tiba weekend mood pasti sangat happy sebab me buleh berjimba-jimbu dengan Hwang tejha.nak-nak dia dah pandai bertatih makanya seronokla bawak dia jalan.Me cadang nak bawa dia ke zoo. :).tengok haiwan-haiwan..dengar bunyi haiwan dan tengok en-en munyet macho kencing sambil bergayut kat pokok.Itu semua experience baru buat hwang tejha kan?


Ok la gojes..me akhiri dengan quest ke 8 iaitu gambar terkini me.Not much but i got two sets of panda eyes..
So i tak lah edit dalam photo shop sebabnya biarla tunjukkan muke me yang sebenar-benarnya....heheheheh

Jom skodeng :)




Buleh la no?

till the next entry and quest gojes. !muah.

2 comments:

s h e e said...

hye gojes...comella...i pon ade mata panda...huwaa...eye bag berbag2...ekeke...

linziana said...

hi aisya darl...are u sure me ni di consider cumel?heheheh..cumel bab berisi yer kot. ye dak..kui..kui..kui..ape nak buat sya...ado anak macam ni la..tok buleh nak uboh.