Subscribe

Friday, April 15, 2011

Daniel Vettel

I baru sedar semalam my boy ada bakat terpendam nak jadik formula 1 driver as he grabbed the bakul and buat macam stereng...siap bunyi lagik..(hilang semua stress kat opis nak..mecih cayang..buchuk..)


Oh my....kids always amaze us everyday..

Tanpa membuang masa jom skodeng ape dia ngah buat.?me sertakan video skali kat sini. :)
Azryl nak jadik F1 driver ek?kalu tak dapat jadik F1 driver..tolong tukarkan tayar kete F1 pun ok..hehehegaji masyuk tau nak...?Bleh mummy tumpang glamor sekali..hehehehehe

video

3 comments:

Salina@IbuAqil said...

alahai!!!! Aqil pulak berminat dengan kapal terbang "aeroplane" katanya.. bila tanya "dah besar nak jadi apa?!!" Aqil jawab "aeroplane" okehlah Laftenan Muda Aqil Naim.. ;p Amin!!!!

linziana said...

tee heee heee...itulah salina..tak tahu la ape kita nak buat kalu tak ade penghibur hati , pengarang jantung ni kan?Syukur alhamdullilah allah kurniakan kita permata hati ni..sungguh..Azryl telah merubah lin dari segala aspek.

kampong boy said...

comellah...