Subscribe

Thursday, January 27, 2011

Kalau artis bergusti anda mahu lagakan dengan siapa?


Morning Peeps!


Pagi td dengar hot fm...topik agak hot jugak as dengar khabarnya nak buat ayam laga ...eh ayam ke?(ayam la kot, ayam putih hollywood si Perez hilton, ngan limbsay longan..hehehehehe)3.05 juta you...sapa tak nak..dikatakan nya..dua-dua ayam ni sama-sama berlumba buat masalah sampai masuk jel..nah depa pun bersepakat sabungkan aja dua ayam nih...hmmm....
orang banyak duit sampai tak tahu nak buat apa dengan duit..buat masalahla jawapannya..
Kalu kat Malaysia nih, agak-agak kita nak sabungkan siapa... let's see..
1. Tentulah Fasha sendat vs Nora Danish!!
VS



(Al kisah fasha sendat nih (sebaya ngan achik..tapi bodynya mantop) telah berebut sang
jejaka yang berhuruf 'J' aka Ex-hubs Nora danish.hua..hua..hua..asyik adajer komen depa dua
dalam bite ...apapun achik tetap suka nora danish..Kita enjoy ye Nora?


2.Memey vs Abby Abadi

VS

Ha, dua-dua artis nih perang tak habis-habis..terbaru kes si memey ada kat rumah norman pepagi buta ..buat apa tak tau..perang teluk jer..sampai berbegar kolum hiburan kat akhbar2 tempatan.Memey you watch out tau , abby nih pelakon gerak khas..sekali dia 'watcha! kalu, ada beran nak balas balik tak?hehehehe


3.Aidil Zafuan vs Rita Rudaini
VS

Ni kes tragik dan menyayat hati achik.Ok No doubt si Rita ni cabui sikit mulut dia tapi semenjak berkahwin nih sonyap sepi je jadi ibu mithali..Rita ni lebih kurang sama la cam achik ..berkahwin tapi tak direstui keluarga.Susah sikit la rita oii ..dah hang pilih pucuk muda..samalah macam laki achik.Tapi nasib bahtera perkahwinannya dilanda badai...pecah dan terdampar di pasir penceraian...Family si aidil ni nak rebut anak rita pulak.Achik Hot jugakla..Pada achik Rita adalah pemegang kuasa mutlak dalak hak anak dia ni.Udahla laki tak dak.mengandung pulak tuh...kejam namanya kalu rampas anak dari ibunya...kecik lagi anak depa.Udahnya si aidil ni p pohon sulkh pulak..Sian rita...To rita rudaini, semoga anda trus tabah dan harapnya ada sinar menanti anda suatu hari nanti.


Kepada aidil pulak,dik kamu ni sebaya adik achik ja...ingat kahwin ni senang ka dik macam tukar baju kat pasaraya?tak suka tukar baru , hari ni sedap makan , dah basi buang dalam tong?Kahwin ni tanggungjawab sampai mati dik.Kalu tak sedia jangan di masuk tangan tu dalam buaya..nanya...Jangan aniaya bekas isteri kamu dengan amik anak kamu berdua..bukan kamu jaga pun.kamu atas padang sepanjang masa.(emo pulak achik nih...)
(huhuhu...sekianla kisah WWF gusti artis malaysia......)

2 comments:

BlueberrY CheesE said...

fasha 2 memg xpatut. xmalu.

shaliza said...

Both 2 yang kat atas tu maleh nak kata apa...

Tapi yang kesian mmg untuk Rita. Dah berkorban segala boleh si aidil buat cam tu. Ank tu mmg hak ibu la...lain la kalu ibu takdak otak & perasaan. Ni mek nok emo ni...hehehe