Subscribe

Monday, August 9, 2010

Rashes oh rashes.....

Please go away dear rashes....don't hurt my prince anymore.U kept visiting him almost every week.U know very well that i couldn't stand to see him in pain...Please go away..please.









Look at his innocent face..tak sampai hati tengok badannya diselaputi bintik-bintik merah..Mummy loves u darl.muah!!


(Azryl has to drink a special medication in order to stop the rashes from spreading all over his body.Lucky he didn't cry.)















5 comments:

Dayu said...

lin,
lama dah ke azryl kena rashes ni?? hhmm, bila anak sakit2 gini, mmg rapuh kan hati kita tgk
anak kecik,apa lah dia tau
luckily azryl senang makan ubat

*lin, gath tu maybe kat putrajaya/KL.jomlah..lagi ramai lagi meriah

linziana said...

Dayu,rashes tu hanay muncul bila panas sangat cuaca hari tu.bedak bagai ak leh letak sebab lagi teruk rashes dia keluar.dia garu kepala dia sampai berdarahla...hadehla....

lepas raya kan gathering ni?wokeh darl, war-warkan date ok?tak sabo.ngeeheheheh

Aan Andes said...

Lin, kalau rashes sebab panas, mungkin boleh try letak aloevera (make sure dia tak allergic jugak hehe) so mcm cooling sikit. Zahra tu pun kalau panas start la naik biji2 merah tu. Me said, macam bukan Malaysian je, mengada haha

linziana said...

tengok la nanti if rashes dia naik semula me consider to try.Right now adela oral medication and cream untuk di apply if kejadian rashes tu berulang.Medical temrs macam namanye ezema kulit tak aan?aiyo, kulit ini budak manyak mahai betul.

Aan Andes said...

Ha'ah eczema. Ada banyak stage eczema ni.. harap2 tak serious lah and just a phase ;) Kesian budak2 kan