Subscribe

Wednesday, August 4, 2010

Bahana Stress+ Penat

OMG!!!



Kini, i am oficially berada di zaman kejatuhan ekonomi susu cap gantung...!!!

Kalu dulu setiap kali pam dapat 5 oz...kini 3 oz sahaja....


sob...sob...sob.......



Ini kerana 2 minggu ini ku amatla penat sekali.Azryl baru lega dari demam ditambah pula dia kerap terjaga malam.kadang-kadang kul 3 pagi dia bangun samapi la ke pagi.Akibatnya ku tak tido.....



Oh tuhan, harapla keadaan ini sementara sahaja ...kerna ku ingin berikan azryl nikmat dan anugerah yang kau berikan kepadaku untuk selama mungkin.Biarpun setitik dua asalkan azryl dapt menikmati susu yang keluar dari badanku...amin.

7 comments:

mamawafiq said...

xpe... kuatkan semangat n tingkatkan sessi perahan.. insya'allah... susu akan kembali byk... mama dulu pun penah mengalami camtu tapi tetap kuatkan semangat n en. asben turut bagi semangat...

linziana said...

Insyaallah mamawafiq.Tengah cuba cari masa merelaxkan diri....badan letih biasala kan?tapi kita punya hati..gundah gulana

mamawafiq said...

ye la... klu stress mmg susu akan kurang... take ur time.. relaxkan diri.. g SPA ke.. hehehe.... jgn sedih² k.... klu bole cari la kawan utk share..

mytrajet74 said...

semuanya cabaran dan dugaan tu kepada seorang ibu...bersabar ye!

linziana said...

Insyaallah mytra...memang dugaan..espicially bila kawan baik mula datang...tapi i will try my very best. :)

Dayu said...

ya allah, sama lah keadaan kita
struggl giler nak sediakan bekalan anak ke nursery
jgn kata nak dpt 4,5 oz
nak dpt 3 oz pun puas memerah
makan mcm2 nak tambah susu
tapi gitu gak hasilnya... hampa tau

tu ahh kan
harap2 sementara je, nak sgt bagi anak susu ibu
tp kalau dah terpaksa
redha je lah campur ngan FM

linziana said...

dayu dah period ke?kalu dah, memang macam ni kot time nak period tu....lin period after 6 hari ni baru leh dapt dalam 4 oz balik....