Subscribe

Monday, August 13, 2012

I nearly killed my self and my two beloved babies

Freaky friday.

Last friday i was on my usual routine ..sending azryl to bbsiter and rush to work.But something terribly  happened because i nearly hit a car.That car was super fast and at dawn dengan lampu malap lagi..tak nampak kereta tu datang dari arah mana.I quickly hit emergency break and the result is azryl terhantuk dekat font mirror and the front mirror cracked.sob..sob..lucky my precious babies ok.Sebenarnya cermin depan tu dah dihentam batu.And azryl punya kepala menambahkan lagi preassure dekat cermin thats why la cermin tu crack.Adeh.Sian anak bujang ku.Azryl was under my observation this three days ..untuk tengokm all the symptom.So far he is ok.But i didnt hit the off button for my alert mode.Ku dah pesan babysitter azryl to quickly tell me if azryl show any sign of odd behaviour.


There goes my story.Bila pregnant vision tak berapa ok ditambah dengan sikap clumsy sometimes..But nampaknya tuhan masih mahu kami bernafas lagi pada hari itu.Dan untuk itu aku bersyukur. Disebab kejadian itu my previous c-sect scar teramatla sakit sehingga me tak boleh berjalan.Mungkin sebab terkejut and tetiba diserang back pain yang kronik.So here goes to the drain my angan-angan nak puasa penuh.I didnt fast that day.Worried about my two babies.

Sekrang me pegang stereng pun agak fobia jugak.Nak-nak bila ada azryl.huhuhu...Wishing this nightmare will be over soon..

7 comments:

Hanani said...

OMG, nasib baik takde pape..hopefully takde pape..more carefull ye

Aan Andes said...

omg lin..thank god u and ur kids are ok. mesti sengal2 badan u skarang. hopefully azryll pun ok..takde pelik2. becareful ya..i know, kita careful pun org lain tak careful, boleh kena kan..but tried our best and bermohon pada Allah..insyaAllah..

shaliza said...

Lin..pergi berurut. Cari mak bidan.
So azryl dah ok ke? Mesti asyik teringat jer kan?

Imaan09 said...

aduiihh.. be careful sis

Ummi Najla said...

Syukur segalanya selamat. Alhamdulillah. Lyn tak bawak azryl xray? Bukan apa, just untuk reconfirm yang azryl memang betul2 xde apa2...

linziana said...

Salam..thanks alot sahabat-sahabat ku sekalian di atas keprihatinan..Azryl ok.Dah bawak dia ke hospital untuk medical check up.Alhamdullillah dia ok.

Tula memang fobia tau bila berhadapan situasi macam ni.
Syukur masih lagi dipanjangkan umur...

Maria Rajab said...

ya ALLAH..hati2 lain kali tau lin..