Subscribe

Wednesday, August 22, 2012

Eid Mubarak

Dam dam dum bunyi mercun,
tandanya Eid fitri menjengah lagi setelah sebulan umat islam menjalani ibadah puasa,

Raya me?So so aja...sebab?mak dalam keadaan boyot la..tak ade feel.heheheh.Anyway,me still tak kerja lagi , sebab terpaksa apply cuti kerna babysitter demand nak beraya seminggu.Aiseh..due date dah dekat..kalu buleh nak siapkan semua tugasan sebelum maternity leave yang nun lama bebenar tuh.Ni periuk nasi and masa depan anak..kenalah jaga.huhuhu.

Me tak berjalan kemana pun..azryl tak berapa sihat.Setakat window shopping sat-sat time orang tak ade kat bandaraya kl ni best jugak.hehehe.Raya u olls macam mana?opcoz meletups kan?


2 comments:

Hanani said...

selamat hari raya lin..dah siap ke persiapan baby?

linziana said...

belum nani..bengkung tak beli..baju pun tak basuh lagik.cuaksnyee