Subscribe

Wednesday, July 25, 2012

Mak senang hati :)

Tilam lil baby 'a' baru sampai..semalam cik diva post hari ni dah sampai.hehehehe..ia adalah seperti ini..





 I knew macam nak gugurl punya design..tapi ia sangat cheerful and bright..mak tak kisahla..quality wise..sangat ok..hehehehe..

Beli kat mana..me beli kat sini Diva boutique. Memang diva ok..lately dia buat ready made only..custom made tak buat.Gigihla me surf blog dia hari-hari tengok dia upload tak new design..
Al-kisah pepagi buta me sampai..memang me terus terjah blog dia..kebetulan design ni baru sangat dia letak.terus me buat downpayment.hehehe..Atlast..sampai jugak.So baby..baby dah ade tilam baru..nanti menyusul la plak barang lain..cloth diaper and so on la..ok?Apa yang baby dapat sama macam abang azryl dapat dulu.Everything new.Kecuali baju bajan ..sebab ada abang punya yang mummy still boleh pakaikan kat adik.Baju pun mummy beli jugak baru..heheheh.Dun worry.Mummy try to be fair as much as mummy can.

3 comments:

hawanie said...

comel sgt tilam tu!

Hanani said...

cantikla tilam tu..macam berkenan nak beli untuk adik baby gak..quality tilam dia ok tak lin? yg ni price bpe?

linziana said...

nani,ni tilam kekabu, memang ok sangat kain yang dia pakai memang 100% cotton.
Lagi satu kalu nani nak beli nani email and tanya stock tu avaolable ke tak.Selalunya dia akan reply kat email..blog dia hanya akan update kalu ade design baru.

Rega 4 biji bantal dua biji bolster and tilam dalam RM 270.