Subscribe

Friday, July 13, 2012

Big grape yang masak ranum

Hehehehe, kalau aan (one of my feveret blog yang me suka baca jugak) bercerita tentang raspberry pie, Me plak nak cerita pasal grape yang masak ranum.Not fully masak but on the way la process masak ranumnya.Apa lagi cerita kalu tak my baby bumps (Termasuk love handle la, kuali handle la, yang terdapat di badan ni).24 weeks pluss ...half of the journey already....Kali ni pregnancy journey me macam slow sikit la..sebab dah terasa tak larat awal-awal..Azryl dulu me rileks jer..and kaki me time azryl dulu bengkak awal.Me risau jugak yang ni pun sama.Have to watch out for the per-eclampsia symptom.Bahaya woo..

Me also have to deal with azryl odd behavior alone ..(most of the time..yela apaknya jauhkan?).Asyik nak bertomoi dengan mak buyong ni..fuh!mengah mak ngah.huhuhu.Me also dah start monitor baby's movement.Untuk pre-caution  kejadian yang tak diinginikan..(mintank simpang la segala yang tak baik tu).

Speaking of barang baby aka lil'hercules junior me.. hehehe, me baru start purchase set tilam.Very the cutie mutie...dekat mana..?hehehe online shopping as usual..mals nak meredah jam dan mengah nak berjalan membawa lomak di badan nih.

Online shop ni namanya  Little Diva.Tuan dia memang diva la dalam bab jahit menjahit ni.Me sungguh geram.Tak caya sila klik sini.rasa nak amik semua design .Buleh?hohoho.

Next baju bajan dan beberapa kelengkapan lainla. next month.After that dah boleh start prepare hospital bag.Dulu dok kl senang la..la ni berulang alik dari nila ke kl..seriau mak beranak atas jalan.Better prepare awal kan?Tak rugi pun.huhuhuhu.

Ok la penutup weekend me dengan gambar buah anggur masak ranum..yang me janjikan tadi.HAppy weekend to all mommies and diva's..muah!



Baby loading......... 60 percent..another  40percent to go

2 comments:

Maria Rajab said...

besar "grape" tu..hehe..

linziana said...

hehehehe...kan?