Subscribe

Friday, June 15, 2012

SAtu Keperluan yang mestikah ?

Actually , i was thinking dah lama dah sebenarnya sama ada memerlukan freezer or not.Dekat rumah sekrang cuma ada satu pintu fridge and niat me untuk menyusukan anak sepenuhnya dengan susu badan me.Question is should me wait after the baby is born or tunggu production milk macam mana or terus jer beli.Its a big investment jugak benarnya kan when comes to the money matters..
I just hope that everything will become smooth and clear when the times come.

3 comments:

Maria Rajab said...

actually lin..beli je..buat motivasi..maria tak beli pn DF..tp ada peti ais yg 2 pintu..okayla..lehtahan susu tu 3 bulan..tp kdg2 lupa rotate menyebabkn susu tu expired..rugi kn..xtekejor nak check2 susu bila anak dah 2 ni..(sound like alasan kan..)hehe..apepun gud luck dear..tanam niat dr skrg ye..insyaALLAH u can do it..

linziana said...

sob...sob...kena kira duit tabung ayam...ni maria

hawanie said...

Lin..kalau ada peti ais 2 pintu takyah guna DP pon xpe...tapi make sure tempat letak susu tu Lin tak letak dekat dgn ikan ke, belacan ke..kalau ada bajet beli DP, why not..hawa tak beli pon..guna bhgn freezer kat ats tu...bila nk cairkan letak kat bawah..tp layer atas skali.. happy bf Lin :)