Subscribe

Thursday, June 21, 2012

Finally, Baby "a" is....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Done the monthly check up this morning, and kebetulan baby position is the head at the bottom and the tiny lil feet dangling kat atas..We both (the gynae and me) can see clearly his lil penis...
So..opcoz rumah akan lebih havoc dengan kehadiran dua putera nanti.hehehe.I cant imagine that i will be definitely jadi mummyzila  afterwards.huhuhu.
Doa mummy pagi tadi makbul jugak supaya dapat tengok gender adik.And u behave so well today by letting me to see u clearly.Stay healthy ok lil' prince..i love u so much!Mummy tahu abang azryl suka dengan kehadiran kamu .hehehee.

Till then baby.!

9 comments:

mama aryan said...

tahniah..kita pun anak dua2 boy, mmg kecoh la rumah

Salina@IbuAqil said...

alolololo!!
bestnya dear..
TAHNIAH!!!
abeh ler umah..
x per meriah.. ;D

waalllaa! said...

tahniah!! hehe..selamat menjadi ibu yang kental! hehe

linziana said...

mama aryan-hehehe kompom kecoh , sebab satu pun dah bergegar rumah

Salina-mecih dear..meriah dan kompom lin sakit tekak dok jerit kat depa

Wallaa!-thanks dear.. :)

shaliza said...

wahh tahniah..azryl ada geng lah nanti...

Maria Rajab said...

tahniah..yeay..tak kisahlaki atau perempuan janji dia sihat kan..jg kesihatan k lin

Moonchild said...

wah...dah tau dah ek....tahniah..

me kalau boleh nak sgt baby girl plak kali nih..tp x scan2 pun lagi..hehe

tapi tak kisah la boy ke girl, janji sihat kan...

hawanie said...

wah sonokla Azryl bakal dpt geng. hehhe..tak kisah boy or girl, janji sihat dah syukur sgt2..apepon take a good care of ur health Lin.. :)

linziana said...

Shaliza-Haah nanti azryl ade geng bergusti.hehehe


Maria-Thanks darl. Memang betul asal kami berdua selamat and sihat dah syukur...

Moonchild-Sila pergi scan yer..taksabar lin nak tahu.hik..hik..

Hawa-Thank u lalink...Kiss untuk arissa k?