Subscribe

Tuesday, June 19, 2012

23 weeks already, 17 weeks to go :)

Half way already..sedar tak sedar dah 24 weeks this coming weekend maknanya lebih kurang 6 bulan baby 'a' in mummy's tummy.Preparation setakat ni nan hado.Ini bermaksud bukan mummy tak excited sambut sayang ok?iT just family kita baru je berpindah rumah..Untuk keselesaan baby and abang azryl jugak ni..So mummy hope sesangat ada durian runtuh this coming july.Hehehe..So mummy boleh beli barang baby 'a'.Important stuff like breast pump dah ade,mungkin nappy mummy akan beli 2 dozen lagi.Botol and liners,a few clothes for u,a new mattress for u,and mummy might install water heater for you later on.Untuk mandikan baby la kan...hehehe.
The most important thing is u remain healthy in mummy's tummy tau.Mummy will take care everyting outside for u.Abang  azryl kan ade?He is mummy's big helper soon.So both of u must get along together.No gaduh-gaduh.Both of u are jewels in our eyes.Insyaallah,ada  rezeki untuk anak-anak mummy ni...kan?

Sungguh babab.hehehe
Last but not least , mummy tepek muka mummy yang sungguh tak semenggah ni for both of your record and mummy's too.Mummy sure miss this moment angel.To feel that there is life inside my body, to feel grateful to HIM  for making me a mom tho not a perfect one.Again , mummy want to say that mummy loves both of u.MUah...muah!

4 comments:

shaliza said...

debab sikit jer...insyaAllah rezeki untuk baby tu pasti ada. Mesti penat kan pindah rumah.

Aan Andes said...

comeynya mummy babab ehehe. u look so happy..enjoy the pregnancy :)

linziana said...

Shaliza-aah la lalink penat sungguh pindah.Nak tercabut pinggang...At least umah dah besor sikit.Laus la untuk bebudak memain...

Aan_comel ke?terharu i aan..sob..sob

Maria Rajab said...

xpe tgh preggy org tak kata gemuk ke ape..hehehe..