Subscribe

Tuesday, July 19, 2011

Kedudukan paling stress bagi wanita Malaysia di dunia ialah..?

Di tangga ke :


16!!!!


Ini menunjukkan wanita malaysia ni kebanyakannya mengalami tekanan perasaan.Mengapakah?
Mungkin disebabkan kita semua terpaksa mengimbangi tekanan kerja dan bebanan kerja rumah yang tak pernah habis tuh.

Alahai....

(Sumber news Strait time)

I guess sampai masanya kita para isteri ni curi-curi masa untuk menghadiahkan diri sendiri dengan rawatan spa ke shopping ke, makan kat tempat best ke..supaya semangat untuk terus berusaha mengimbangai beban kerja dan tugas sebagai isteri, dan ibu mampu digalas dengan sempurna.

Yang bapak-bapaknya pun apa salah menghulurkan bantuan sesekali.Orang tak pandang hangpa semua dayus la kalu sidai lampin anak.huhuhu.

Sesama kita pikirkan.. ye ?

2 comments:

moonchild said...

tul tuh...walaupun kite bahagia jer wat kerja2 tuh cume kekadang badan kite nih dah x larat dah nak tampung beban keje tu sume kan....

tapi kalau kite tak wat, sape lagi nak tolong kite wat kan...huhu

Dalila said...

hehe..stress ble kje x abes2 bertambah n x penah berkurang..ngeh2x..~