Subscribe

Friday, February 11, 2011

Update on my blog under construction...

Muahahahahaha..tengok lalink-lalink sekalian?santek tak blog ni... to me dah sejuk mata memandang..i buleh jamin dah 85 percent siap as ada beberapa few adjustment yang kena buat...but still overall i loike!

Credit to Emilia yusuf for the awesome work.Bukan tak ade blog free kat tenet nih..ade berlambak..beratus cumanya i nak my blog ni its all about me, and family.what i do for living,what type of my son character and of course maknya...semuanya berjaya diinterprate dengan jayanya oleh Kak emilia.

ada sebab kenapa dekat header tu ada dolly and the son naik keretapi .It is because me work as a train engineer aka signal engineer.The legos represents apa yang my son suka main..pokok berjahit tu apa yang my son suke tengok dah tentunya dibo the gift dragon!!

So blog ini terlalu personal buat me...Its like another place for me to hang out.To pour all my thought, my feelings in this blog.Bila i tak ada..nanti i nak my son tahu yang how important he is to me by reading this blog.

Jikalu anda tanya saya adakah saya akan hire kak emilia lagi kalau saya berkehendakkan make over blog..saya dengan yakin akan menjawab yes!!without hesitation.

:)

3 comments:

mya said...

hi there..
bloghop dari blog kak emi..
comel sangat header tu! i like :)

linziana said...

hi mya..tula kan ..i loike as well darl. wink^ wink^

eezance said...

BW sini... :) jom join contest...