Subscribe

Wednesday, September 25, 2013

Psss!... ada rahsia nak share.

 Entri ini mengandugi unsur unsur 18 sx.Adik adik dibawah umur hendaklah klik butang X di bahagian paling atas sekali kerana anda belum cukup umur untuk baca.hehehehhe.

Ok first and foremost,i think or i thought i was dah rasa dua dua jenis kelahiran, kelahiran secara pembedahan dan secara c-sect.Tho time adam akhirnya adam dikeluarkan secara pembedahan but i thot i felt the tense and pressure of labor pain naturally.

Hense, i thot my 'V' not as elastic as before.hehehe.U knew with the infections and other stuffs i thought my best friend is not her usual self anymore.For few weeks after i gave birth adam, my urine seemed uncontrollable.Plus the excess liquid that com with odor  which i cannot describe is so bad.I was on homeo medics a few months and ya, the infections kind of smell is gone but still i have the whitish liquid coming out from the Vee.huhu..And its irritates me so much!till i manage to find one superb maverlous solution..

"Susuk qalbu "

hahaha!nama tak bleh bla kan?But it is actually a tradisional preparation ,that comes in size of jamu.It is under brand of Jamu seri dewi malam.It needs to be inserts inside the miss v once every fortnight for major problem issue and twice a week for normal.Not just that it also ketatkanbahagian yang perlu k?hohoho.

First, when i insert after a few hours, memang terasa kering dibahagian itu..and the next few days..the absorption of the excess fluids come together everytime when u pee in a form of whithish tissue look alike.And The smell gone !My panty dry and i fell Fresh!!

My friend Awatif yang kenalkan this product to me and memang me jatuh cinta la...Sadly buat masa ni out of stcok plak,I dah suruh my friend reservedkan me siap sipa.Not that expensive only RM 40 jer.Ok la kan.As usual tradisional and natural remedies is the best.So kalu orang tua tua kata jangan tinggal jamu tu betul la sangat.Ada betulnya.And Ais pantang la .Ada betulnya jugak walau pun begitu bab ais ni me tengah berusaha sedaya upaya untuk berpuasa terus dari minum ais ni.hehehe.Basically my beauty regime is On.Sikit sikit la me start.I just want to feel confident and energize back my usual self.After all that happened, i just want to change a new perspective of life.

After all we only live once.Make sure that this lifetime is full with love. :)

Oh pada yang nak tahu what is susuk qalbu look alike?

Dont worry persediaan tradisional ini diluluskan kementerian kesihatan MAlaysia and Halal opcourse.Bau dia mcm minyak kelapa gitu.Oh me bukan tukang jual yer.Sekadar berkongsi barang yang ohsem ini.Tak tifu.Memang terbaik.Now i feel fresh sepanjang hari.Tak delah nak tuko tuko pantyliner jer kan.Takpayah pakai sudah. :).And Bonus?Cik abang bertambah sayang yo. :P



1 comments:

keturunan nabi adam said...

Ini sumer poyo.... haktuihhhh