Subscribe

Monday, September 23, 2013

Anak oh Anak...

Pejam celik pejam celik dah hampir setahun adam menjadi anak syurga... 16 November 2013 bakal menjengah kembali...Tipu kalu me katakan me telah melupakan segala kejadian itu ..parutnya masih ada..kesan kehilangannya masih terasa...

:(


Namun begitu, walau macam mana me ratapi pemergian adam ,Azryl permata hati yang sulong itu, juga memerlukan perhatian...
Cepat sungguh masa berlalu, and sekarang me tengah survey which kindy nak hantar azryl.Huaaa... my baby boy dah nak sekolah dah .


Area nilai, tak banyak kindie yang suit dengan azryl character.Since dia tinggal kat rumah baby sitter he needs a playschool.Me tak mahu dia terkujat dengan persekitaran yang penuh dengan suasana menelaah jer 24 jam.Huhu.Zaman kite dulu, umur 4-5 tahun ni kita main pasir lagi.Zaman sekrang?parent berlumba lumba hantar anak supaya cepat membaca , mengira mengeja seawal usia 3 tahun.What the heck..?

Learning suppose to be fun.bukan dlm suasana yang tense mcm di S*** K**..

So My kindy hunting dah start pun actually.Me tengah survey survey.And dah ok, plak me kena pikio pasal transportation.Azryl me plan nak hantar dia masuk school 5 tahun.I think by that time dia dah mature untuk belajar .. :)

Next year mummy takkan soping moping dah yer azryl, mummy main kutu 3 kali next year.hehehe.Satu kutu insuran, satu lagi ur saving and satu agi ur yuran. :P. So tahun ni kasi can mummy soping moping untuk mummy dulu na?hehehehe.

Till then folks!

2 comments:

Aan Andes said...

Me pun dah nak hantar zahra kindy..bukan nak suruh pandai eja baca at 4yo..but nak suruh dia ada aktivitiy sket instead of duduk lepak tgk tv kan

keturunan nabi adam said...

Ini sumer poyo.... haktuihhhh