Subscribe

Tuesday, October 1, 2013

Kalu dah namanya artis

TU dia, heboh Che ta dirisik oleh zain saidin ..satu malaya kecoh.Ada yang suka, ada yang mengejek, tu la namanya lumrah manusia.Apa pun tak boleh.

KAhwin cepat salah,

Kahwin lambat salah,

Tak kahwin pun salah,

Kahwin banyak salah,

KAhwin laki muda salah,

Kahwin laki tua pun salah,

Kahwin dengan driver pun salah?

Pendek kata semua la tak betul kat mata orang. APTB!

Yang penting, haruslah diingatkan , kita manusia ni tak ada yang perfect.Mungkin ada sesetengah merasakan diri dia sempurna..So be it.Jangan kacau orang sudah.

Awak kata salah, tapi tu awak kata.Betul cuma di mata awak.Tapi empunya diri yang lebih maha mengetahui.Sebaiknya mendoakan yang baik baik aja.

Ada pepatah Inggeris yang mak petik dari FB "So u know me that well, which bill are u going to pay for me this month?"

So che ta..steady ek, ssemoga berbahagia hendaknya.Ada jodoh tak kemana. :)

1 comments:

keturunan nabi adam said...

Ini sumer poyo.... haktuihhhh