Subscribe

Thursday, October 4, 2012

Belum , Belum dan Belum :)

The bun is not fully cooked yet.. ^___^.Me dah expect pun as usually it will passed the edd date.Nama pun estimation..and it was based on regular 28 days cycle.Mine was not regular at all.Sometimes its stretched to 35 days cycle.So there is still time for me to sort things out,to continue learning about gentle birth and prepare whatever necessary la including minimize my work load so it wont burden my other colleague later on.. :p.


Tho i admit badan i dah agak berat membawa si bam bam ni..still i dont have any problem to work as usual.Pregnancy shouldn't effect your daily routine as our body has been designed very very well by the ALL Mighty to bear with this.So I am going to enjoy my last final weeks as a pregnant lady to the fullest.Especially tang makan la.huhuhu....I nak makan chocolate banana secret recipe cake, nak try abang burn burger bakau,Nak try PT train azryl montot itu..hmm banyak la wish list.KAlu sempat verangan nak p spa lagi.hehehehe...
Speaking of nak pt azryl sebab i noticed dia dah boleh cakap bila dia nak pee.tang poo tu tak terror lagi..but tang pee can managed la kot.So i bought him Charlie Banana Trainning Pants.itu budak  banyak jakun.Ade ke patut dia tak nak Pakai .Punya la cute kat vontot dia.Ish! Pening mak.TP ni boleh jadik swimming trunk jugak kalu nak p mandi kat pool.huhu...

I will update if any good news soon..but one thing for sure, lepas ni me pasti akan merindui saat berdua kemana mana sahaja dengan little precious ni..Sob..sob...

LAstly meh la me tepek si Azryl pakai tp. hehehe..

P/s nanti nak update koleksi CD plak...huhu..tak sabarnya.. ^___^



Muka tak puas hati









Me at 36 weeks..now dah 37 weeks  :)

3 comments:

shaliza said...

weeehuuu...sabar naaa. dah dekat sangat dah tu, nampak peyutt pun dan turun:-)
InsyaAllah selamat semuanya. Azryl soon to be big brother ya:-)

Hanani said...

wah, lg 2 weeks je lagi..perut pun dah sarat sangat dah tu..gudluck dear

Aan Andes said...

Lin pantang kat mana nnt? mail me ur contact: aan.andes@gmail.com