Subscribe

Tuesday, October 30, 2012

40 weeks and 6 days :)

See told ya..this EDD crap buat orang persekitaran me anxious about my little A yang masih belum nk keluar dari zon selesanya..I hate to explain that edd ni cuma estimation based on regular period cycle 28 days .My one not regular..Sudahla tak regular cycle pun agak panjang...Thats why it has been delayed if kira based on EDD tu.So far me and bubba still doing great despite of dealing with the soreness, back pain,yeah we still doing ok. :)

Ade yang EDD lagi lambat dari me pun dah bersalin..me ucapkan tahniah..hehehehe.. :)

Insyaalah blog ini akan me update ye?with progress  and so on.. :)

till then..lots of love..


P/s :please pray for us :)

4 comments:

Tengku Fauziana said...

ayoyo..blum veranak lg k..hihih..
kite dulu 40w 5d..pastu veranak..nsib baik x induce..hihih

Maria Rajab said...

xpe..doa byk2 ye lin..insyaALLAH semuanya akan slmt..baby syok dlm perut mummy lg ni..hehe..baby nk bg mummy puas beli cd dlu kot..hehe..

Aan Andes said...

wahhh saspennnnn..dulu my gynea suruh squatting turun naik time 40w tu. To encourage the natural birth. Tapi kena ada sorang tolong untuk tarik u naik, sebab susah u nak bangun balik, dah berat hehe.

Enjoy the very last journey

linziana said...

squatting?ouch!!!not comfy ..huhuhu..but will try aan :)