Subscribe

Tuesday, March 27, 2012

Last weekend yang havoc

Weekend yang lepas , this mommy to be dengan keluarga kecilnya bercuti-cutian di KL.Kami lari dari kesibukan negeri sembilan yang ketika itu musim F1 yang penuh dengan al pulisia aka polis.sana sini tutup jalan.Tapi kat kl pun apa kuragnya.Pesta sana sini, konsert sana-sini , jam jugak jalannya.Oh tapi mak seronok banget..Sebab azryl bersama babahnya sepanjang masa, muka mak dia pun tak mau pandang.hehehe.Mak yang seperti mengantuk disrongkan bantal ni suke la bebenor.Mak berehat kat hotel nun sambil bapak dia bawak anak dia bersiar-siar di taman.hehehe.Tak tahu la time tu dia sekodeng anak dara ke mak dara ke waktu me bersantai di hotel kan?


Anyway, kitaorang ber JJCM di merata kl ni.Tekak ni nak rasa macam-macam tapi yang masuknya sikit jer.Tetiba mak nak makan mangga masak Hamek ko,2 kilo dibantainya beli.Seb baik murah kat chowkit.Apa lagi me ngan azryl berebut yo makan mangga!Laki mak makan biji manggo sajork,sebab dia tukang kupas.Hehehehe.nasibla layan mak buyong nikan?anak pun satu hantu mangga macam maknya jugak.


Kami p tengok pertunjukan bunga api kat kl nun.azryl jakun .sebab bunyi kuat sangat.Anyway, memang blast off punya weekend la.hehehe

Macam mana dengan weekend u olls?stori morrila kat ruangan komen tuh ye?

1 comments:

Dayu said...

wiken aku?
dok umah setelkan kain baju yg menimbun
pastu buat muffin, pstu perabih duit kat IKEA
huhuhu..kalau dok umah diam2 mesti duit selamat kan