Subscribe

Thursday, February 21, 2013

Random Updates

Salam semua,

Rasanya dah lama me tak update apa pun dalam blog kebaboom ni.Bukan tak jengah..bukan tak ingat,bukan tak cinta cumanya..me fobia, me still sedih dengan kehilangan putera kedua me.Bukan juga tidak dapat menerima takdir yang telah menimpa..cuma hati ibu ni..sayu tatkala kawan-kawan masing masing update tentang anak..especially newborn..jadi me seolah merajuk...sebab me akan terfikir..if adam ada......

Ok lah..sudah cukup sudah.....

Update terbaru di tahun 2013 dan bulan February ni..tak lain dan tak bukan azryl daniel dah berusia 3 tahun..Cepat sungguh masa berlalu..akal dan fiilnya masya Allah..huhuhu..kekadang mak tak control ayu dah..jadi dinosour aja memanjang..sebab?ada aja dibuatnya kekadang membuatkan jantung me ni nak luruh.hehehehehe...


Update yang lain?Usia perkahwinan me yang penuh kontroversi ni pun dah menginjak ke 8 tahun..Syukur Alhamdullillah...dalam sesusah ni kami masih bersama , masih begini, masih setia, masih hangat dilambung asmaradana..muahahahahahahha.Itulah dia Perancangan Yang MAha Esa.

Perkahwinan yang banyak mengajar me erti sebuah pengorbanan..MAhal sungguh erti bahagia buat me yang masih lagi berhubung secara jarak jauh ni.HAti kena kental, iman kena kuat dan akhir sekali HAve FAith.:)

Begitulah hendaknya update dari norlinziana ibu kepada dua orang cahaya mata ni..Insyaallah dilain waktu , me update lagi ye?muah

3 comments:

shaliza said...

take ur time dear:-)

Im happy being alone said...

enjoy ur day lin.. bahagia itu subjektif.. hanya kita yg tahu dan rasa...take care..

Maria Rajab said...

tahniah dah 8thn..happy for u dear..