Subscribe

Tuesday, November 27, 2012

Al-fatihah buat anakanda ku Adam Mikhail..

Salm syang buat putera kedua mummy yang telah kembali ke Pencipta dan bersama para nabi nun di syurga Firsaus sana...Walaupun kehadiran mu cuma seketika dan peritnya hati mummy tak kala dr mengesahkan kamu tiada lagi di muka bumi ini ...hanya Dia yang tahu...


Wajah muus mu mummy takkan lupakan sampai bila-bila..Tuhan hanya izinkan kamu dilahirkan pada hari jumaat yakni hari yang sama abang dan mummy lahir ke muka bumi ini..namun kita tak sempat  bersua..


Mummy masih lagi mengumpul kekuatan yang ada sayang...Mummy nak sayang tahu, mummy takkan lupakan mu walausedetik pun....Insyaallah kita akan berjumpa lagi nanti ye sayang...?

13 comments:

shaliza said...

Innanillah..Sabar ya Lin.

Hanani said...

Semoga Adam Mikhail tenang di sana.amin.bertabah ye Lin...sayu hati nani baca entry Lin kali ni..Adam menunggu Lin di syurga..kuatkan semangat..sesungguhnya hanya mereka yang mengalaminya yang menanggung segalanya..Nani doakan Lin cepat sembuh..

Dayu said...

lin, dapat tahu berita ni pun dr member blogger yg lain
ya Allah Lin, besar dugaan lin yang Allah beri kali ni. tapi percaya lah lin.. 'Allah turunkan hujan sebab dia nak berikan pelangi kepada kita'

Bertabah ye

Mungkin ini bukan rezeki lin dan keluarga, tp perancangan Allah sentiasa yang terbaik untuk kita

Ina Hashim said...

salam,

al Fatihah...salam takziah....pasti berat tempoh berpantang tanpa baby di sisi...ketahuilah sesungguhnya DIA lebih mengetahui apa yg terbaik buat Linziana....kuatkan semangat....semoga tabah dan cepat sembuh ye

Tengku Fauziana said...

Salam takziah lin..

Bersabau ye..ada hikmah disebalik nyer..
Samasama kite doa kan dia di sana ye..

hawanie said...

Lin my dear..hawa nangis time baca status Lin dlm FB..terkejut n hawa rasa mcm hawa yg berada di tempat Lin..besarnya dugaanMu Ya Allah buat seorang ibu hebat ini..sabar Lin..besar pahala utk Lin..anak Jannah sygku Adam Mikhail..

yaya+frdz+auf said...

Alfatihah,
begitu hebat Allah menguji Lin. Kuatkan Semangat ye lin. Jaga diri elok2 masa berpantang ni.

Ummi Najla said...

Tergamam baca entry ni. Saya memang ternanti-nanti kelahiran baby kedua lin. Allah sudah menjaga baby Adam di tempat terbaik lin. Baby Adam tahu betapa ibunya sudah menjaganya dengan baik selama ini. Insya-Allah lin, anak-anak kita inilah yang akan tunggu kita di pintu syurga dan bawa kita ke sana. Bukan semua hamba-Nya dipilih untuk menjadi ibu-bapa kepada ahli-ahli syurga ini. Saya faham rasa kehilangan ini. Menangislah Lin jika itu boleh mengubat kerinduan namun percayalah, ada sejuta hikmah di sebalik semua ini. Masa akan menjadi pengubat segalanya. Bertabahlah.

Moonchild said...

Ya Allah lin...besarnye dugaan...saye terkejut sgt...sy mmg tunggu lin update blog sal kelahiran baby sbb kite kan same2 preggy dulu..tp sy tahu lin dlm pantang,sure x sempat nk update...but sy betul2 tak sangka ini yang terjadi..bersabar la sayang..pasti ade hikmahnye..sy tahu berat mata memandang,berat lagi bahu yg memikul..kalau lin tak keberatan,cite la ape yg berlaku sbenarnye? i really care...but plz take care urself first...smoga arwah baby adam tenang di sana..amin

Mama Farris said...

takziah...insyallah dia sentiasa menunggu di sana ..

Maria Rajab said...

sabar ye lin..doa maria semoga lin sentiasa kuat dan tabah..jaga diri ye syg

qemaishak said...

Takziah..Al-Fatihah.

Salina@IbuAqil said...

Subahanallah sayang lin..
Akak baru je mula BW setelah sebulan line tenet ofice di block ..
Bila menyinggah sini hari baru tau perkabaran ni..
Lin..
Kuatkan semangat syg..
Ina doakan yg terbaik dari kejauhan..
Salam takziah dr ina..
Al-fatihah buat bidadara Syurga Adam..
Allah swt terlalu menyayangi nya & diri mu syg..