Subscribe

Thursday, May 26, 2011

Merasalah Kau.

Heh!

Ingat bila ada anak kecik kamu buleh berangan pakai blackberry, chocoberry,berry-berry..I phone ?Tablet Pc bagai?


Lin !wake Up!Padan Muka kau muahahahahaha!Handphone walkman hang selamat dipecahkan cerminnya oleh azryl kesayangan .Merasalah ekau pakai handphone cokia cap nokia hak paling murah sekali.



Sob..sob..sob...



La ni nak beli bra pun pikir 4 juta kali, nak beli ke tak, nak beli ke tak...sampaikesudahnya tak beli.Beli baju si comel itu lagi baik..tapi tulah bila handphone jahanam?nak kasik penyepak sayang..apatah lagi nak marah.Bukannya dia tahu apa..sudah nye me cuma buleh mengucap panjang.hehehe.

Takpelah , itu tandanya kena beli handphone baru jadi azryl tolong cepatkan proses beli baru jer kan?kan?kan?


Handphone nokia ni, color nan ado, poliponik lagi(soooo old school),radio?ado.., mms?nan ado,apatah lagik gps gprs,, dan segala teknologi terkini.Semata-mata buleh call je.Oh my...


(tengah mengira hari bilo la nak naik gaji ni..)hehehe

Sekian dari ibu tak berapa meroyan sebab phone jahanam.Pesanan buat mak-mak diluar sana..bila anak mula pandai menggagau barang, ha...beware your phone na?or ended up like me.hehehe

8 comments:

sitinurul said...

hehe sabaa akak:)
kalau nak mara pun tak smpai hati, comel sangat :D

linziana said...

HEHEHE, tula nurul, tahap sabar ni dah memang lepas takat yang sepatutnya. :)

nurul ape kaba?sihat?

qemaishak said...

Sabar je la kan, budak2 tau apa..sekarang ni semua benda kena letak tinggi kalau tak buat main lontar2 je hp tuh huhu

linziana said...

tula kema tak leh lepa sikit .huhu..menangis tak berlagu la jawabnya..

Dayu said...

hp ekwan dah arwah cha kejekan
dan merasa lah abah dia pakai hp cokia zaman dulu kala
hp ibu pun tggu masa je ni
asyik takung air liur dia je

shaliza said...

sabo jelah lin...kalu shah mmg tahap sabar tu nipis sgt....kdg2 tu terlepas jugaklah ngn najibah...huhu

nurulzia said...

babe..mmg kan sbb dorg tgh nk besar..sume bende nk explore..

linziana said...

@dayu-bersiap sedia beli handphone baru yer?hehehe..selagi ado ank kecik ni phone kena pakai hak paling cheapskate sekali.(nak cover tak dak duit benarnya nak beli phone mahai.hehehe)

@shaliza-betul shaliza kena bebanyak sabo.walu kekadang macam nak naik tangan tapi tarik nafas dalam-dalam..huhuhu


@nurul-kekadang terlebih explore la pulak mike-mike ni..aish bikin omak-omak pening.